Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

Vídeos

(CPL) El Premi “¡Bravo!” és un guardó que concedeix  la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social de la Conferència Episcopal Espanyola, enguany amb un jurat presidit pel bisbe emèrit de Lleida Joan Piris.

Aquest 23 de gener, el director de la revista Missa Dominical, Xavier Aymerich, va recollir el “Premio ¡Bravo! de Comunicació Pastoral” pels 50 anys de la revista. La Comissió Episcopal va valorar que Missa Dominical  “ofereix un servei eficaç a un àmbit de l’acció pastoral de l’Església que és la litúrgia i que marca tant la vida de les comunitats”. Igualment en va valorar el reconeixement eclesial assolit amb els “valuosos materials per als grups dedicats a la preparació de la Eucaristia, així com per a l’homilia i la mateixa celebració eucarística”.

Les normes dels premis ¡Bravo! estableixen com a objectiu "reconèixer, per part de l'Església, la tasca meritòria de tots aquells que, en l'àmbit de la comunicació, s'hagin distingit pel servei a la dignitat de l'home, els drets humans o els valors evangèlics ".