Vés al contingut

notícies relacionades

La Llibreria Claret es trasllada al barri de Gràcia de Barcelona

(Claretians) La Llibreria i l’Editorial Claret es traslladaran els pròxims mesos al barri de Gràcia de Barcelona, com una mesura per adaptar-se al nou context editorial. Les dues institucions, dels missioners claretians, mantindran la seva activitat i comptaran amb tots els treballadors i treballadores actuals, indispensables per desenvolupar la nova etapa i els nous projectes.

La Llibreria diocesana de Tarragona reobre les seves portes

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dijous, festa de Santa Teresa de Jesús, l’arquebisbe Joan Planellas ha beneït les instal·lacions del que serà la nova Llibreria de l’arquebisbat que com a novetat disposarà, gràcies a la col·laboració amb la Llibreria Claret, d’una plataforma en línia on poder fer les comandes que, posteriorment, es podran recollir a la mateix

La Llibreria Claret reobre aquest dijous

(Llibreria Claret) Després de més de 60 dies confinats i amb la persiana abaixada, aquest dijous dia 21 de maig la Llibreria Claret obrirà al públic. L’obertura coincideix amb l’inici de la fase de la desescalada a Barcelona. L’horari d’atenció al públic serà de 10:30 a 13:30 i de 16 h a 19 h. Per evitar el risc de contagi s’han implantat diverses normes d’higiene com l’ús de la mascareta dins la llibreria o posar a disposició dels clients guants d’un sol ús i dispensadors de gel desinfectant.

Quatre autors feliciten el Sant Jordi des de casa

(CR) Quatre autors de les novetats de l’Editorial Claret feliciten aquest any des de casa la diada de Sant Jordi. Josep Roca i Joan Soler, Picanyol, Victòria Molins, i Jesús Ballaz i Mercè Tous, que aquest any porten llibre de testimonis, valors i novel·la.

La doctrina social de l'Església crida també els joves a l'acció

(Laura Mor –CR) Parlar als joves de doctrina pot semblar una mena de provocació contracultural. Però si aquesta doctrina té com a objecte l'acció social, la cosa canvia. Amb voluntat instrumental i pedagògica, el llibre del Docat presenta als joves la Doctrina Social de l'Església com un “missatge alliberador”. El mateix títol assenyala el sentit de l'acció: el verb 'do' - 'fer' en anglès- se suma al 'cat', que correspon al catecisme.

Josep Maria Abella: “El camí de l’evangelització a l‘Àsia és el diàleg”

(Claretians) L’experiència al Japó del missioner claretià i bisbe auxiliar d’Osaka Josep Maria Abella el porta a concloure que l’evangelització és impossible sense el diàleg i l’escolta. És una de les reflexions en la conferència sobre l’Església al Japó que va fer aquest dissabte a la Sala Claret de Barcelona durant la seva estada a Catalunya.

Celebren els 90 anys del bisbe Casaldàliga a la Llibreria Claret

(Claretians) Aquest dimarts 14 de febrer al vespre es va inaugurar una mostra d’homenatge al bisbe claretià Pere Casaldàliga a la Llibreria Claret de Barcelona amb motiu dels 90 anys que el bisbe emèrit de São Félix do Araguaia celebra aquest divendres.

Vuit llibres, vuit amics per Sant Jordi

(Laura Mor –CR) “Un llibre sempre és un gran amic per la nostra vida”. És el recordatori que fa Josep M. Alentà a les portes de Sant Jordi. L'encarregat de la secció central de la Llibreria Claret ha triat vuit títols per als lectors de Catalunya Religió.

panoràmica

Veure la fe