Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Orde de Sant Joan de Déu) Més d’un centenar de professionals assistencials de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu es reuniran els dies 23 i 24 de maig a Lleida per celebrar la tretzena edició de les Jornades Assistencials.

Enguany Sant Joan de Déu Terres de Lleida són els amfitrions d’un esdeveniment que ha de servir per intercanviar experiències amb una perspectiva d’acompanyament “Amb sentit”, obertes a diferents significats de la paraula: compartint valors o sentiments; compartint un objectiu comú o compartint un acord. Els assistents a les jornades procedeixen de centres assistencials de la Província d’Aragó-San Rafael de l’Orde, que inclou Catalunya, Aragó, Balears, Madrid i Navarra.

Les jornades s’inauguren oficialment el dijous, 23 de maig, al matí per José Luis Fonseca, superior provincial, acompanyat de Santiago Ruiz i de Pere Vallribera, superior i gerent, respectivament, de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

El programa de les jornades inclou una conferència a càrrec del psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer sobre salut emocional; ponències i taules rodones amb la participació i l’exposició d’experiències per part de diferents representants dels centres participants sobre models d’atenció. També es faran tallers interactius al centre que l’Orde té a la localitat d’Almacelles.

Podeu seguir les jornades a través de les nostres xarxes socials #SJD2019