Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Justícia i Pau) En un context difícil, a causa de la crisi de la Covid-19, i en què la defensa de les persones més vulnerables esdevé encara més primordial, Justícia i Pau presenta el seu nou web, amb un disseny més clar i minimalista i amb una disposició dels continguts més ordenada i accessible. D’aquesta manera reforcen la tasca de contínua promoció i defensa dels drets humans durant els darrers 52 anys.

El nou disseny potencia que tothom pugui visualitzar, a primer cop d’ull, l’activitat que l’entitat du a terme des de l’entitat, estructurada en quatre eixos d’acció: pau, diversitat i democràcia; desenvolupament humà integral; drets humans, i justícia restaurativa. L’objectiu últim és fer arribar a més persones els nombrosos continguts d’informació i anàlisi social que Justícia i Pau produeix de manera constant. 

Seguint la pràctica de treball amb organitzacions vinculades a l’economia social i solidària, el web ha estat desenvolupat per part de l’estudi creatiu RiceUp, que és una cooperativa membre de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya. Al mateix temps, el nou portal és fruit del treball conjunt de multitud de persones vinculades a Justícia i Pau: equip de govern, persones voluntàries, estudiants en pràctiques, equip tècnic i altres membres de l’entitat, la qual cosa ha permès ajustar-lo a les necessitats del conjunt de persones implicades.