Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Sant Joan de Déu) L'organització de cooperació per al desenvolupament Juan Ciudad ONGD va presentar la seva Memòria Anual 2018 en acabar el curs. El balanç és de 57 projectes de desenvolupament que han beneficiat directament 158.124 persones a 24 centres i hospitals de Sant Joan de Déu a 17 països de l'Amèrica Llatina, l'Àfrica i l'Àsia.

Aquests projectes inclouen el suport al manteniment dels centres i l'atenció mèdica dels pacients, emergència, capacitació, renovació d'equipament mèdic, i construcció i reconstrucció d'espais i infraestructures per millorar i ampliar els serveis socials i sanitaris que presta l'orde hospitalari.

A més, l'any passat Juan Ciudad ONGD va comptar amb un total de 69 persones voluntàries, de les quals un 56% va col·laborar en el voluntariat internacional viatjant sobre terreny. D'altra banda, es van enviar 20 contenidors de suport logístic amb material hospitalari, equipament, aliments i productes d'higiene a centres de SJD a 11 països d'Amèrica Llatina i Àsia.

I en l'àmbit de la sensibilització i educació per al desenvolupament es van organitzar més de 20 accions a 15 ciutats d'Espanya, gràcies a la implicació de les delegacions autonòmiques i centres de Sant Joan de Déu.

Tota l'activitat desenvolupada per Juan Ciudad ONGD el 2018 ha estat possible gràcies a les aportacions de donants i benefactors, les Províncies d'Aragó, Bètica i Castella, i nombrosos centres de SJD, així com al finançament públic i privat d'unes 50 entitats i empreses.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.