Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació "la Caixa" destina més de 750.000 euros a projectes d'ONG

(Fundació "la Caixa") La Convocatòria de Cooperació Internacional és la nova campanya que ha impulsat la Fundació "la Caixa". L'objectiu és col·laborar amb organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD) espanyoles en projectes desenvolupats en països amb bosses importants de pobresa de l’Àfrica, l’Àsia i l’Amèrica Llatina.

Juan Ciudad ONGD va beneficiar més de 158.000 persones en països empobrits

(Sant Joan de Déu) L'organització de cooperació per al desenvolupament Juan Ciudad ONGD va presentar la seva Memòria Anual 2018 en acabar el curs. El balanç és de 57 projectes de desenvolupament que han beneficiat directament 158.124 persones a 24 centres i hospitals de Sant Joan de Déu a 17 països de l'Amèrica Llatina, l'Àfrica i l'Àsia.

"Sóc musulmà però ens han dit que el Papa vindrà a la frontera i ens ajudarà"

(CR) Des de Dissabte Sant una teresiana de la comunitat del Raval, Anna Royo, directora de Benallar, amb un matrimoni d'aquesta fundació van marxar a Grècia per col·laborar en el camp de refugiats d'Idomeni. Van sortir carregats amb 70 kilos de roba i mantes gràcies als donatius que han rebut. Des de dilluns es pot seguir el testimoni d'aquesta experiència a través de Facebook.

Cap a Grècia amb els refugiats: “Res millor per Setmana Santa”

(Laura Mor –CR) “Veient les imatges dels refugiats a les notícies vam dir 'prou, s'ha de fer alguna cosa'”. Tal dit, tal fet. Aquest dissabte Paz Cendoya marxa amb el seu marit, Víctor Quera, i amb la teresiana Anna Royo a Idomeni, al nord de Grècia, prop de la frontera amb Macedònia.

“Les missions de Blangoua i Makary són estables d’acollida”

(CR) Pla d'emergència al Camerun. A les necessitats humanitàries d'aquest país del centre-oest africà, s'hi segueix sumant la violència de Boko Haram. Ho explicava aviat farà un any Miquel Àngel Pérez i aquesta vegada ho fa en la seva felicitació de Nadal.

Veure la fe