Vés al contingut

notícies relacionades

44 CooperantsCaixa dediquen les seves vacances a projectes internacionals

(Obra Social ‘La Caixa’) Si la cooperació internacional no tanca per vacances, encara menys ho farà per la COVID-19. Al contrari, 44 CooperantsCaixa saben que ara és quan és més important, i davant la impossibilitat de viatjar als seus països de destinació, duran a terme els seus projectes en remot.

Mireia Angerri, nova presidenta-delegada de Mans Unides Barcelona

(Laura Mor –CR) “Quan coneixes les realitats dels països més desfavorits, t’adones com som nosaltres d’afortunats. És de justícia ser solidari, donar, compartir, ajudar... no podem girar l'esquena a les persones més desfavorides”, defensa la nova presidenta-delegada de Mans Unides Barcelona, Mireia Angerri Feu. Pren el relleu en el càrrec de l’entitat Joan Martí i Llobet, després que hagi esgotat les dues legislatures.

Juan Ciudad ONGD va beneficiar més de 158.000 persones en països empobrits

(Sant Joan de Déu) L'organització de cooperació per al desenvolupament Juan Ciudad ONGD va presentar la seva Memòria Anual 2018 en acabar el curs. El balanç és de 57 projectes de desenvolupament que han beneficiat directament 158.124 persones a 24 centres i hospitals de Sant Joan de Déu a 17 països de l'Amèrica Llatina, l'Àfrica i l'Àsia.

Comencen les experiències de voluntariat internacional dels Salesians

(Salesians) Durant aquest mes de juliol les persones voluntàries de les ongd de la Inspectoria: Solidaridad Don Bosco, VOLS i Jóvenes y Desarrollo - Regió Est, han començat a viatjar per viure una experiència de solidaritat i aprenentatge en diferents llocs del món.

Enviament de set professionals de les escoles de Tarragona a Hondures

(Arquebisbat de Tarragona) Del 10 de juliol al 16 d’agost, set professionals de les Escoles Diocesanes de Tarragona viatjaran a Hondures per a fer el seguiment dels cursos online Aula Compartida, un programa d’agermanament amb la comunitat educativa hondurenya —que compta amb el suport de la Delegació diocesana de Missions— per actualitzar la seva formació en temàtiques com la neurociència aplicada a l’aula,

Casaponsa: “Estic convençut que t’aporten molt més ells, que el que tu els puguis aportar”

(La Salle) El professor de La Salle Premià Ernest Casaponsa agafava, a principis d’any, un avió cap a Kenya. En concret Casaponsa ha canviat Premià per La Salle Karemeno, un centre situat al districte Lwanga, el districte que inclou a 6 països de parla anglesa d’Àfrica. Parlem amb Ernest Casaponsa de la seva estada a Kenya: Ernest, explica’ns, què estàs fent?

L’estiu marista vol canviar el món

(Maristes) A través de casals i campus es realitzen activitats lúdiques per treballar en equip, compartir amb la resta de companys i gaudir del temps de lleure amb la millor qualitat.

Els salesians demanen col·laboració amb Haití

(Salesians) Haití pateix una nova crisi humanitària després del pas del terrible huracà Matthew. Estem davant una nova situació d'emergència, que afecta a 2 milions de persones. Al voltant d'1,5 milions de persones necessiten ajuda d'emergència i més de 60.000 s'han quedat sense llar. La xifra de morts és contradictòria: es parla de 375 persones, però algunes organitzacions estimen la xifra en més de 900 morts.

recull de notícies

Veure la fe