Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) La plataforma social dels salesians a Lleida, en el marc del projecte Neu que fomenta la diversitat cultural ha treballat en la creació del videoclip en format rap ‘Les paraules volen’, amb l’objectiu de trencar els prejudicis en relació amb la interculturalitat i fomentar la perspectiva de gènere. Es tracta d'una cançó que parla dels prejudicis i estigmes que pateixen els joves migrants en el seu dia a dia.

El projecte Neu, dels salesians, acull joves de 16 a 21 anys del barri de la Bordeta que es reuneixen setmanalment en assemblea per intercanviar idees i proposar accions per dur a terme al barri i a la ciutat. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de trencar prejudicis i estereotips envers la interculturalitat, així com fomentar la perspectiva de gènere. Els joves participants esdevenen agents actius del canvi.

Així doncs, es realitzen activitats educatives amb la finalitat d’aportar el seu granet de sorra per construir junts, una societat més altruista, lliure de prejudicis, estereotips i falses creences. Una de les últimes accions ha estat la realització d’aquest vídeoclip que es presenta, “Les paraules volen”, amb la col·laboració de Rap’n Power, que ja està disponible a xarxes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.