Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Eugeni, la parròquia que busca barri

(Víctor Rodríguez –CR) El veïnat proper a l’Avinguda de Sarrià de Barcelona fa setmanes que veu en llindes de comerços i porteries un mateix cartell. Aquesta publicació, de tons verdosos i amb un diagrama circular central amb diverses mans unides s’adreça al vianant amb un missatge clar: “Fent comunitat, fent barri”. Al costat, i juntament amb la frase “Ajuda’ns a ajudar”, trobem un codi QR per a ser escanejat amb el telèfon mòbil que ens porta directament a una web.

Joves de Salesians Lleida presenten un rap per trencar prejudicis

(Salesians) La plataforma social dels salesians a Lleida, en el marc del projecte Neu que fomenta la diversitat cultural ha treballat en la creació del videoclip en format rap ‘Les paraules volen’, amb l’objectiu de trencar els prejudicis en relació amb la interculturalitat i fomentar la perspectiva de gènere. Es tracta d'una cançó que parla dels prejudicis i estigmes que pateixen els joves migrants en el seu dia a dia.

“Fem grans campanyes per al tercer món, però Sant Roc és a un trajecte en metro”

(Càritas Barcelona) Quedem amb Judit Vilaclara al barri del Clot, fa sol i ella té la seva pròpia llum. Ens hem citat en un d’aquells bars que donen identitat a la ciutat. Seiem en una taula que de ben segur ha escoltat moltes històries, i ens preparem per escoltar la del Chanut, un esplai que s’ubica al barri Sant Roc de Badalona.

Els maristes estrenen un centre de pastoral juvenil al barri de Les Corts

(Maristes) Els maristes ja han estrenat el seu nou centre de pastoral juvenil al barri de Les Corts de Barcelona. Es tracta d’un espai que vol servir de centre d’acollida de tots els joves que diguin a terme activitats al voltant del món marista: trobades de moviments juvenils, de grups de fe, reunions de feina, celebracions o pregàries.

Clima familiar en els 75 anys dels Salesians d'Horta

(Xavier Costa –Salesians) Aquest dissabte va tenir lloc l’acte de cloenda del 75è aniversari de l’escola Salesians d’Horta. “Avui és el dia idoni per agrair ben sincerament a totes les persones que han passat per aquesta escola, hi s’hi han deixat part de la seva vida: els salesians, molts d’ells ja han mort, però molts també avui presents, els educadors, el personal d’admin

Càritas Barcelona persevera amb nens i joves de Torre Baró

(Càritas Barcelona) Reforç escolar, hàbits d'estudi, relació amb l'entorn i jocs són algunes de les activitats que ofereix Càritas Diocesana de Barcelona des del Centre Obert de Torre Baró. Tot tipus d'accions bàsiques per ajudar al creixement dels infants i compensar les dificultats econòmiques, socials i culturals que els ha portat la crisi econòmica i el context en el que conviuen.

El Raval llueix acollida i hospitalitat en la Pasqua Interreligiosa

(Alba Sabaté –CR) El Raval és la suma de tots, un espai d’acollida. Aquest és el missatge que ha llençat aquest dimecres el Grup Interreligiós del Raval de Barcelona (GIR) durant la quarta edició de la Pasqua Interreligiosa, que ha tingut lloc a la Rambla del barri. L’objectiu, segons Fàtima Ahmed, una de les organitzadores i membre de l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, és “contribuir a una bona convivència amb activitats en què la gent participi i es relacioni”.

panoràmica

Veure la fe