Vés al contingut

notícies relacionades

cie-2021

La vetlla de pregària davant el CIE de Barcelona reclamarà transparència en la gestió del centre

MIGRA STUDIUM | Aquest dissabte 1 d'octubre a les 19:00 h tindrà lloc una nova vetlla de pregària davant del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Zona Franca a Barcelona. Sota el lema 'opaCIEtat. Què hi està passant', la novena edició d'aquesta concentració reclamarà major transparència i compliment de la legalitat pel que fa a l'accés a l'interior d'aquests centres.
omella-CEU

Omella: “Obrir canals per a acollir i integrar és un motor de transformació”

(Abat Oliba CEU) El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha participat en el Seminari Internacional 'Immigració a Europa i l'Agenda del Treball Digne de la OIT' que ha acollit la Universitat Abat Oliba CEU. En la seva intervenció, ha destacat el paper de la universitat per a un objectiu com "obrir canals per a acollir, acompanyar i integrar". Un objectiu que és "motor de transformació" per al cardenal. 

Salesians: “Les classes de llengua són una eina fonamental per la integració”

(Salesians) Al voltant de 40 persones migrants han participat durant aquest curs de les classes de castellà organitzades pels Salesians La Mina. Es tracta d'un projecte realitzat a la Plataforma Socials dels Salesians al municipi de Sant Adrià del Besòs i a la Biblioteca Font de la Mina que enguany ha pres més importància.

Cristianisme i Justícia demana una “hospitalitat universal”

(Cristianisme i Justícia) Arran de la crisi de refugiats que ha generat la guerra d’Ucraïna, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia acaba de publicar el paper Hospitalitat sí, hospitalitat sempre, que signen Maria del Carmen de la Fuente i Santi Torres, tots dos membres de la

Últims vots del jesuïta Àlvar Sánchez: enamorat i identificat amb Jesús

(CR/Jesuïtes) “El teu cor, com el seu, et bat en revolta i el teu desig per estendre el seu Regne és tan gran que ara són també la teva mirada, el teu parlar, el teu fer i el teu ser que infonen pau, serenitat i esperança en aquestes nits de tempesta”. Així es va descriure el tarannà evangèlic d’Àlvar Sánchez el dia en què celebrava els últims vots com a jesuïta. Va ser diumenge, a Raimat.

Un Nadal sense visitar el país d'origen pot ser viscuda "com un dol" per la persona migrada

(Abat Oliba CEU)  Tothom ho fa, però si algú espera amb ànsia períodes de vacances llargs, com poden ser el Nadal, són les persones migrades. Per a tots, és la gran oportunitat per compensar una mica aquest esgotament pandèmic en què ens veiem immersos, però per a aquestes persones, aquestes setmanes són l'oportunitat de fer un parèntesi en els seus països d'origen.

Veure la fe

podcasts