Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Càritas Lleida) El programa ‘Joves en Valor’ de Càritas Diocesana de Lleida va atendre el curs passat 536 alumnes des d’Educació Infantil fins a universitaris. En cinc centres educatius es van dur a terme dues activitats d’Aprenentatge i Servei (APS) i tres xerrades sobre migració, desigualtat, sostenibilitat, drets dels infants i els drets humans.

'Joves en Valor' és un programa de Càritas Diocesana de Lleida que sorgeix de la necessitat d’apropar les realitats més complexes de la pobresa als més joves del territori. Per fer-ho, els tècnics de Càritas Diocesana de Lleida es reuneixen amb persones provinents dels equips de Sensibilització i de les Càritas Parroquials per poder donar una cobertura completa a allò que volen transmetre.

Durant aquests darrers cursos han creat i implementat diversos tallers i activitats d’Aprenentatge i Servei que donen a conèixer i comprendre les realitats que passen al seu voltant i a tenir-hi una actitud més tolerant, més respectuosa i, sobretot, més humana.

'Joves en Valor', en definitiva, vol ser un espai on els joves dels espais educatius – formals i no formals – prenguin protagonisme i s’empoderin perquè d’ells depèn el present i el futur de la societat.