×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Amb la tercera sessió han finalitzat les Jornades Formatives de Coordinadors y coordinadores de Pastoral organitzades per Confederació Don Bosco i Plataformes Socials Salesianes. L'objectiu d'aquestes jornades, en les quals han participat 30 persones, ha sigut potenciar el desenvolupament d'habilitats i competències relacionades amb la Pastoral Juvenil Salesiana i la seua concreció en els ambients de centres juvenils i plataformes socials. De la mateixa manera, es fomenta l'intercanvi de bones pràctiques pròpies de l'acció pastoral en els nostres ambients i es genera una reflexió sobre crear un marc comú sobre la intervenció pastoral.

En aquesta ocasió, s'ha treballat l'acompanyament dels destinataris i educadors de la mà de Pilar Lance (Directora de Salesians Sant Jordi - Pes Lleida) i Conchi Muñoz (Coordinadora de Pastoral de CES Don Bosco). També s'han impartit tallers sobre el Projecte Educatiu Pastoral i altres bones pràctiques gràcies a Abel Domínguez (SDB), Paco Estellés, President de la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials, i Santi Domínguez, Coordinador Nacional de Centres Juvenils.
Han sigut uns intensos i profitosos dies de treball i reflexió i amb la il·lusió de continuar generant sinergies entre ambients.