Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(OHSJD) Jesús Etayo, reelegit Superior General de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu en el 69è Capítol General, ha designat el seu Consell General, ratificant com a Primer Conseller a Joaquim Erra, superior de la comunitat de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Aquesta sessió del Capítol General s'ha dedicat a l'elecció i revalidació de l'equip de govern per als propers 6 anys i a partir d'aquest moment s'establiran les línies estratègiques que marcaran el pròxim sexenni.

El nou Primer Conseller General

Joaquim Erra va néixer el 3 de juny de 1961 a Vic (Barcelona). Va entrar al postulantat a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) el 5 d'octubre de 1981 i emet la Professió Solemne el dia 23 de setembre de de 1989.
En el servei d'Animació i Govern ha exercit ha exercit com a Superior Provincial en dues ocasions (2001 i 2004) i ha estat Conseller Provincial durant 9 anys. Des 2014 és membre de la Junta de Govern Provincial i superior de la comunitat de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Erra és diplomat en Infermeria per la E.U.E. Sant Joan de Déu, en Direcció de Serveis Integrats de Salut per ESADE i Màster en Bioètica per l'Institut Borja de Bioètica. Ha cursat estudis de formació teològic-catequètica i en direcció hospitalària. És el president del Patronat de la Fundació Sant Joan de Déu per a la recerca i col·labora en diverses Fundacions pròpies o vinculades a l'Orde Hospitalari. El 2009 s'incorpora, en representació de l'Ordre, a la Unió Catalana d'Hospitals (UCH) i actualment presideix el Consell de Bones Pràctiques.

La Província d'Aragó - Sant Rafael

La Província d'Aragó - Sant Rafael de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu està integrada per 68 Germans, més de 6.000 professionals i més de 2.000 voluntaris, a més d'una àmplia xarxa de benefactors-donants. Sota el concepte de Hospitalitat, es cuida l'acollida, la promoció de la salut, l'acompanyament i el compromís en les realitats més vulnerables de la nostra societat des d'un concepte ampli d'universalitat i afavorint la professionalitat. Els valors assumits per tots els centres de la Orde Hospitalari al món són, a més de Hospitalitat, Qualitat, Respecte, Responsabilitat i Espiritualitat.