Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 5/10/2021

(Consell Evangèlic de Catalunya) El pastor Joan Martínez ha estat elegit nou president del Consell Evangèlic de Catalunya (CEC) per la 42a Assemblea General del Consell. Martínez era integrant de la candidatura que s'ha presentat a la reelecció. L'assemblea s'ha celebrat aquest dissabte 2 d'octubre. 

Joan Martínez ha estat elegit per substituir en el càrrec a Benjamí Planes qui va exercir aquesta responsabilitat durant 25 anys fins que va morir el passat 13 d'abril. 

També ha estat reelegit com a secretari general el pastor Guillem Correa que també formava part de la candidatura anteriorment citada. Aquesta candidatura ha estat de continuïtat, però també de renovació i ampliació amb la implicació de tot un seguit de germans i germanes que fins aleshores no han format part del plenari del CEC.

En el decurs de la mateixa assemblea s'ha aprovat, entre altres coses, la celebració els dies 6-8 de desembre de l'any 2022 del IV Congrés Protestant de Catalunya a L'Hospitalet de Llobregat. Aquest congrés es planteja com un procés on es vol fomentar la col·laboració més efectiva entre les esglésies i les comunitats locals. També s'ha declarat el 2022 com any de pregària i dejuni sota el lema 'Cooperar per Saturar' Catalunya amb l'evangeli de Jesús.

A l'assemblea s'han presentat les noves altes de membresía al CEC, els informes de gestió i econòmics i el pla de treball per l'any 2022.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.