Vés al contingut

notícies relacionades

Mor Benjamí Planes, president del Consell Evangèlic de Catalunya

(CR) “Ho posem tot a les seves mans, que són prou poderoses per estimular a continuar senseaturador”. Són algunes de les últimes paraules sobre Déu que va escriure Benjamí Planes, una de les figures més destacades del món evangèlic a Catalunya. Planes ha mort aquest dimecres a Sabadell amb 94 anys.

Un centenar de cristians demanen “un sàbat per la terra”

(CR) Cant, silenci, meditació, pregària i horitzó compartit. Un centenar de cristians de diferents confessions han demanat aquest dimecres al vespre “el coratge de celebrar un sàbat per al nostre planeta”. Des de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem, a Barcelona, cristians catòlics, ortodoxos i protestants s’han compromès a fer realitat un Jubileu per la Terra.

Caminar i pregar per Barcelona, la proposta del Consell Evangèlic de Catalunya

(Glòria Barrete –CR) Segon dissabte de mes. 11 del matí. Una trentena de persones es concentra sota les Torres Venecianes de la plaça Espanya de Barcelona. Comencen a caminar en silenci, direcció cap a Montjuic. Un cop arribats a prop de l'estadi de Serrahima s'aturen, preguen i canten alguna lloança. I ho fan des de l'any 2015.

“Cal dir als joves interns que són importants, perquè de vegades ningú els ho ha dit”

(Joan Gómez i Segalà/DGAR) Lídia Tudela ha estat rellevada, després de més de dotze anys de servei setmanal, com a coordinadora dels agents pastorals protestants al Centre Penitenciari de Joves. També és secretària tècnica a presons del Consell Evangèlic de Catalunya i diaca d’evangelisme i ministra de culte a l’Església Baptista Bonanova. Professionalment, és tècnica en prevenció de riscos laborals a la Universitat de Barcelona.

Una festa essencialment cristiana: Bon Nadal!

Aquest any, el Nadal més ecumènic. Coincidint amb els 500 anys de la reforma de Luter, hem demanat que la felicitació de Nadal de CatalunyaReligió.cat us la fes arribar un pastor protestant del Consell Evangèlic de Catalunya. Josep Monells és un dels referents d'aquesta comunitat i impulsor de diverses comunitats protestants a Catalunya i promotor del diàleg entre les tradicions cristianes.

Veure la fe