Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) Fa dos anys, la Fundació Narcís Jubany (FNJ) assumia la titularitat del col·legi Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat, una escola de llarga tradició i arrelament a la població. Ara, la FNJ assumeix la titularitat d’un segon centre, Mary Ward de Barcelona, la direcció de la qual requeia, fins fa uns dies, en la Congregació de Jesús. 

La setmana passada es van signar els acords de traspàs de titularitat entre ambdues entitats. Progressivament es farà el traspàs efectiu de funcions i els tràmits oficials per tal que la titularitat de l’escola correspongui a tots els efectes, jurídicament i pràctica, a la Fundació Narcís Jubany. La representant de la titularitat a l’Escola serà la directora de la Fundació Narcís Jubany, Rosa Maria Piqué

La Fundació Narcís Jubany donarà continuïtat al caràcter propi del centre i maldarà perquè l’oferta educativa de l’escola, que tant apreciada és al districte de Sarrià- Sant Gervasi de Barcelona, es mantingui permanentment actualitzada. L’escola, de reconeguda excel·lència acadèmica, projecte lingüístic alemany-anglès, innovació educativa, identitat cristiana i grans instal·lacions, imparteix estudis de P1, P2, Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO). 

La Fundació Narcís Jubany és una entitat creada per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) per tal de donar continuïtat a escoles cristianes els titulars de les quals no puguin, per les raons que sigui, mantenir l’exercici directe de la titularitat.