Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 16/09/2021

(URLL’Assemblea General de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), reunida aquest dimarts, va acordar la renovació dels càrrecs del seu Comitè Permanent. Amb aquesta renovació, el rector de la Universitat Ramon Llull (URL), Josep Maria Garrell, ocuparà una de les vicepresidències del Comitè que segueix presidint el rector de la Universidad de Córdoba.

Amb aquesta darrera modificació, les universitats que configuren actualment el Comitè Permanent són la Universitat Jaume I, CEU San Pablo, Carlos III de Madrid i Ramon Llull. Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i nova representant del Comitè Permanent, cedirà el seu càrrec com a delegada de la Presidència de CRUE per a Polítiques d’Igualtat a la rectora de la Universidad de Huelva, Maria Antonia Peña.

La Universitat Ramon Llull consolida així la seva presència al Comitè Permanent de la CRUE, i és que des del 2003 i fins al 2012, la URL va formar part d’aquest mateix Comitè durant el mandat d’Esther Giménez-Salinas, rectora de la URL del 2002 al 2012, i el rector Garrell n’és membre des del 2015.

Aquest nomenament reafirma el ferm compromís de la URL vers la societat i el sistema universitari.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.