Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(URL) Les bibliotecàries i els bibliotecaris de la #URL enguany han volgut celebrar la diada de Sant Jordi d'una manera molt especial, així que han pensat en crear una parada virtual amb propostes literàries per a tothom.

'Quin llibre ens recomanes per Sant Jordi?' és la iniciativa organitzada per la Comissió de Biblioteques per celebrar la Diada de Sant Jordi i no perdre l’oportunitat per parlar de llibres.

La iniciativa, participada per totes les biblioteques dels centres de la URL, inclosa la Biblioteca de Montserrat, consisteix en la publicació de recomanacions de llibres per part del PDI i PAS de tota la Universitat a la web de la URL. S'ha habilitat un espai a la web de la URL en el qual es poden veure les recomanacions rebudes a cadascuna de les biblioteques de la Universitat. 

I per fer-ho, han demanat als professors i professores, als investigadors i investigadores i al personal d’administració i servei que recomanin un llibre i comentin el motiu d’aquesta tria personal. 

"Entreu i remeneu llibres, autors i prescriptors", expliquen, perquè de ben segur, diuen, "hi descobrireu una lectura interessant per aquests dies confinats".