Vés al contingut

notícies relacionades

El Papa demana Urbi et Orbi fer societats “acollidores per a tothom”

(CR/Vatican News) Dirigint-se a tot el món en el tradicional missatge de Pasqua, el papa Francesc ha recordat aquest diumenge no només la guerra a Ucraïna, sinó tots els països turmentats per llargs conflictes i violència, i posats a prova amb greus tensions socials i dramàtiques crisis humanitàries.

El papa Francesc, Urbi et Orbi, amb “la força d’obrir-nos al diàleg”

(CR) El papa Francesc no s’oblida per Nadal de la guerra a Síria, ni de les dificultats d’Iraq per refer-se, ni del Iemen, ni d’Ucraina. Ni dels malalts, migrants, anciants ni de les dones maltractades. A tots els ha tingut presents en la benedicció Urbi et Orbi que ha adreçat aquest 25 de desembre al migdia des del balcó central de la Basílica de Sant Pere del Vaticà.

Francesc Urbi et Orbi: “Encara hi ha massa guerres i massa violència al món”

(CR/Vatican News) Compartir vacunes amb els països més pobres, eliminar les limitacions a la llibertat de religió i acabar amb les guerres i violències que “encara hi ha al món”. És la crida de Francesc en la tradicional benedicció de Pasqua. El Papa ha recordat que és “escandalós” que amb totes les dificultats que ha comportat la pandèmia no hagin cessat els conflictes armats.

Francesc Urbi et Orbi: “No és temps per a la indiferència ni l'egoisme”

(CR/Vatican News) "Les paraules que realment volem escoltar en aquest temps no són indiferència, egoisme, divisió i oblit. Volem confinar-les per sempre! Aquestes paraules sembla que prevalen quan en nosaltres triomfa la por i la mort. És a dir, quan no deixem que sigui el Senyor Jesús qui triomfi en el nostre cor i en la nostra vida.

Francesc Urbi et orbi: "La injustícia obliga a travessar deserts i mars"

(Vatican News) Tradicional missatge nadalenc i benedicció "Urbi et orbi" (a la ciutat i a el món) del Papa Francesc el dia de Nadal des del balcó central de la Basílica Vaticana. "En el si de la mare Església, aquesta nit ha nascut novament el Fill de Déu fet home. El seu nom és Jesús, que vol dir Déu salva. El Pare, Amor etern i infinit, el va enviar a el món no per condemnar-lo, sinó per salvar-lo".

Francesc: "On neix Déu, neix l'esperança i les persones troben la dignitat"

(CR) "Només la misericòrdia de Déu pot alliberar la humanitat de tantes formes de mal". És el missatge de Nadal del papa Francesc emmarcat en l'Any de Misericòrdia. Francesc ha recordat el sentit del Nadal, "un esdeveniment que es renova en cada família, en cada parròquia, a cada comunitat que acull l'amor de Déu encarnat en Jesucrist".

panoràmica

Veure la fe