Vés al contingut

notícies relacionades

Un monestir a les xarxes socials: el cas de Poblet

(Laura Mor –CR) Què fa que una abadia cistercenca tingui dos mil set-cents seguidors a Twitter? Quin sentit té que un monestir dediqui esforços a alimentar Facebook i organitzi un concurs fotogràfic a Instagram? Avui ens fixem en la vida del Monestir de Poblet a les xarxes socials.

10 tuits sobre comunicació i religió

(Alba Sabaté –CR) “Déu és immens i, en canvi, Twitter, és molt limitat”. Amb aquesta frase de la periodista Míriam Díez comença el pròleg del llibre d’Amparo López Olmos, Comunicar a Dios en 140 tuits. 140 missatges clau, reflexions, comentaris i pensaments d’experts professionals en comunicació i religió, un binomi tan ric com controvertit.

"Un cristià pot comunicar la intuïció que l'anima des de Facebook o Twitter"

(Laura Mor –CR) Càpsules formatives de 20 minuts. És el format que l'ACO, l'Acció Catòlica Obrera, ha escollit per a la II Jornada de Comunicació titulada 'Comunicar l’esperit de l’Evangeli a través d’internet'. La dediquen a l'ús de les xarxes socials i tindrà lloc el matí de dissabte dia 18 als locals parroquials de l'església de Santa Madrona, a Barcelona. El taller és obert a tothom i cal confirmar assistència.

Càritas Terrassa s’estrena a les xarxes socials

(Càritas Terrassa) Càritas Diocesana de Terrassa s’estrena a les xarxes socials. Per ara, l'entitat serà a Facebook i Twitter. Amb aquesta aposta es busca una comunicació més àgil i propera que serveixi per establir ponts amb les persones i per difondre la feina de Càritas.  

El papa Francesc t'agraeix les pregàries, també en català

(CR) El papa respon els teus missatges. Coincidint amb la Jornada de les Comunicacions Socials, el papa Francesc ha publicat una nota escrita a mà per agrair personalment les pregàries que li arriben a través de les xarxes socials.

El bisbat de Solsona renova el web i entra a twitter

(Bisbat de Solsona) La diòcesi de Solsona renova el seu espai web, amb un nou disseny i nous apartats. El nou web, que s'ha fet públic dijous i continua en el domini www.bisbatsolsona.cat, ha estat creat per l'empresa de disseny e2s de Cardona.

panoràmica

Veure la fe