Vés al contingut

notícies relacionades

Omella sobre Catalunya: “Per allà on vagi el poble, anirà l’Església”

(CR) En una estrevista a Signes dels Temps de TV3 l'arquebisbe de Barcelona afirma que en el moment polític actual que viu Catalunya "caminarà amb la gent". Omella explica que "el que faci el poble, per allà on vagi el poble, anirà l’Església". L'arquebisbe afegeix que vol "que tots visquem i treballem pel bé comú i per la unió d’aquesta terra i d’aquesta gent. Polítics i religiosos estem al servei de tots ells”.

El programa 'Signes dels temps' celebra 30 anys en antena

(GIEC) Aquest diumenge 'Signes dels temps' ha estrenat temporada amb la nova secció '30 anys'. És el temps que porta en antena aquest espai religiós de TV3. Fins a finals d’any, recuperarà de l’arxiu històric entrevistes a grans personatges ja desapareguts de l’Església catalana i universal. Són converses que, malgrat el pas dels anys, mantenen l’interès per les reflexions espirituals i socials que fan els protagonistes.

Bisbe Carles Soler: "Una Conferència Episcopal Catalana ara no és viable”

(Signes dels Temps) El bisbe emèrit de Girona Carles Soler Perdigó, creu que demanar una Conferència Episcopal Catalana “ara no és viable” i afegeix que “tal com estan les coses avui dia més val no meneallo. En aquest moment no ho veig convenient perquè penso que faríem un pas enrere”.

Ireneu Segarra: "Si els escolans estimen la música seran feliços tota la vida"

(CR) Amb motiu del seu 80è aniversari i d’un homenatge que se li va fer al Palau de la Música Catalana, el 1998 "Signes dels temps" va entrevistar el monjo, músic i director de l'Escolania de Montserrat, Ireneu Segarra (1917-2005). Amb Teresa Pou parla de la seva doble vocació musical i religiosa explica que "de petit ja sentia la vocació de capellà" i que "quan era escolà em vaig entusiasmar per poder servir a Crist".

Cassià M. Just: "No es pot fer mai vacances de Déu"

(CR) Va ser abat de Montserrat durant 22 anys. Cassià M. Just (1926-2008) en aquesta entrevista feta el 1997 per Teresa Pou a “Signes dels Temps”, recorda diversos moments del seu pontificat de 22 anys i opina sobre algunes qüestions de l'actualitat eclesial. 

Veure la fe