Vés al contingut

notícies relacionades

L'arquebisbe i copríncep d’Andorra rep el president Torra

(CR) L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest divendres al matí, al Palau Episcopal, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. Tot i que el motiu de la visita era com cap d'Estat d'Andorra, aquesta és la primera trobada formal que el nou president de la Generalitat té amb un membre de l'episcopat català. Torra s'ha desplaçat a la Seu d'Urgell per inaugurat la 29ena. Trobada Empresarial al Pirineu.

La Seu d'Urgell, amfitriona de la desena trobada Taizé-Catalunya

(Bisbat d'Urgell) El proper dissabte 8 d'octubre La Seu d'Urgell acollirà la desena Trobada de grups de pregària de Taizé. Una convocatòria oberta a totes les generacions: grans i joves amics de Taizé s'hi trobaran per fer pregària i activitats de descoberta i reflexió. El període d’inscripció està obert.

Sant Ot, coca i vi a La Seu d'Urgell

(Ramon Bassas - CR) El set de juliol, conegut arreu del món per la festa de Sant Fermí, patró de Pamplona, potser passa desapercebuda la festa patronal de La Seu d'Urgell i de la Vall d'Àneu, dedicada a sant Ot, un bisbe d'Urgell del segle XI i XII nascut a Sort i mort a Gerri, on s'hi conserva el sepulcre.

Veure la fe