Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Bisbat d'Urgell) L'encesa solidària convocada per la comunitat educativa i de religiosos de l'escola de La Salle a La Seu d'Urgell ha estat un èxit de participació aquest any: s'han encés unes 2.500 espelmes als Claustres de la Catedral que han portat llum al projecte proposat des de fa dos anys per l'escola. Es un projecte de suport a llar d'infants que manté la congregació de La salle a Iasi, a Rumania, que treballa amb l'ajuda de tots per tirar endavant.

Els alumnes i pares han participat molt activament en aquesta recollida de diners solidària a través de la venda de llantions, que s'ha dut a terme amb tiquets en les dues darreres setmanes. El resultat va ser ahir un acte emotiu i de gran participació, en el que es va llegir un petit manifest en favor de la solidaritat entre les persones, travessant les barreres de la cultura, la llengua i els costums.

Aquesta ha estat la setena edició d'aquesta iniciativa que cada vegada té més incidència i que serveix per crear consciència entre els infants de la necessitat i la joia de ser solidaris.

[Fotografies: Ràdio Seu]