Vés al contingut

notícies relacionades

"La paraula com a font d'esperança", en la sisena Setmana de la Bíblia

(Abadia de Montserrat) La VI Setmana de la Bíblia, precedida pel diumenge de la paraula de Déu, tindrà lloc del 24 al 29 de gener. El lema proposat enguany per les entitats promotores és 'La Paraula, font de consol i esperança', una expressió inspirada en un text de la Carta als Romans, on Pau afirma que les escriptures deixen constància i donen consol i esperança. 

Els bisbes parlen del diumenge de la Paraula i de la Setmana de la Bíblia

(GIEC) El proper diumenge 23 de gener, dins la setmana de pregària per la unitat dels cristians, l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio “Aperuit IIlis”, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu, amb el desig que tots nosaltres puguem fer l’experiència dels deixebles d’Em

“La Sagrada Família està pensada verticalment per elevar l’esperit”

(CR) “Estem acostumats a veure la Sagrada Família com una mena de massa de pedra que puja cap dalt al cel, que tira amunt”. Per què s’ha pensat així? El teòleg i biblista Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, explica que “la Sagrada Família està pensada verticalment per elevar l’esperit”.

Comença la V Setmana de la Bíblia

(Setmana de la Bíblia) El diumenge 24 (Diumenge de la Paraula) i fins el divendres 29 de gener a Catalunya se celebra la V Setmana de la Bíblia. En aquesta edició, el lema fa una invitació molt concreta: «Sortim a sembrar la Paraula (Mc 4,14)». I la fa en un context difícil, en plena pandèmia, però amb la confiança que la Paraula de Déu és llum en la foscor i aliment de l’esperit, especialment en temps complicats.

Començar l’any amb pregària

(Xavier Memba –CR) La Setmana Unida de Pregària és una de les iniciatives més antigues que es duen de forma conjunta per iniciar l’any entre les diferents comunitats protestants a Catalunya i, per extensió, a la resta de l’Estat. És així des de la fundació l’any 1877 de l’Aliança Evangèlica Espanyola (AEE), amb seu al carrer Santa Otilia de Barcelona. Aquest any, a causa de  les restriccions de la pandèmia, es prioritza la participació online.

Veure la fe