Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-setmana-biblia-pregaria

Els bisbes parlen de la Setmana de la Bíblia

GIEC | El proper diumenge 21 de gener l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio ‘Aperuit IIlis’, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu.
biblia-bisbes-parlen

Els bisbes parlen de la Setmana de la Bíblia

GIEC | El proper diumenge 22 de gener, dins la setmana de pregària per la unitat dels cristians, l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio “Aperuit IIlis”, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu.
escola-cristiana-setmana-biblia-vii

L’Escola Cristiana promou la VII Setmana de la Bíblia

FECC | Sota el lema “Us anunciem allò que hem vist i sentit”, la VII Setmana de la Bíblia se celebrarà la setmana del 22 al 28 de gener del 2023. Enguany, l'Escola Cristiana de Catalunya s'uneix com a promotora de la proposta. Aquesta és una iniciativa de la Conferència Episcopal Tarraconense.

"La paraula com a font d'esperança", en la sisena Setmana de la Bíblia

(Abadia de Montserrat) La VI Setmana de la Bíblia, precedida pel diumenge de la paraula de Déu, tindrà lloc del 24 al 29 de gener. El lema proposat enguany per les entitats promotores és 'La Paraula, font de consol i esperança', una expressió inspirada en un text de la Carta als Romans, on Pau afirma que les escriptures deixen constància i donen consol i esperança. 

Els bisbes parlen del diumenge de la Paraula i de la Setmana de la Bíblia

(GIEC) El proper diumenge 23 de gener, dins la setmana de pregària per la unitat dels cristians, l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio “Aperuit IIlis”, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu, amb el desig que tots nosaltres puguem fer l’experiència dels

Veure la fe