Vés al contingut

notícies relacionades

centre-catolic-reus-00

La Santa Seu dona llum verda al conveni del Centre Catòlic de Reus

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | El Dicasteri per al Clergat ha concedit la llicència servatis de iure servandis a l’arquebisbat de Tarragona per a la cessió temporal de l’edifici del Centre Catòlic de Reus, propietat de la parròquia Prioral de Sant Pere Apòstol de la ciutat, a l’Ajuntament de Reus.
centre-catolic-reus-00

Reus i l'arquebisbat de Tarragona regularitzen la cessió del Centre Catòlic

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | Impulsar-ne la rehabilitació i posada el dia per tal que pugui complir la funció de dinamització cultural i foment de les arts escèniques en benefici de tota la ciutadania, amb perspectiva d'usos culturals, socials i cívics. Aquest és l'objectiu de l'acord al qual han arribat l'Ajuntament de Reus i l'arquebisbat de Tarragona per a la cessió de l'edifici situat al carrer de la Presó número 13 de Reus, l'anomenat Centre Catòlic. 

La Salle Reus, també a la Competició Estatal de Miniempreses

(La Salle) “Atmusphere”, l’empresa del grup d’alumnes de 1r de batxillerat de La Salle Reus, va quedar en cinquena posició i, en la final catalana de la competició de Mini Empreses. Per tant, passa a la fase estatal, que es durà a terme a Madrid el proper mes de juny.

La festa dels tres estaments: Sant Pere a Reus

(Ramon Bassas - CR) És una tradició molt desconeguda que se celebra cada any a les Solemnes Completes de la Prioral de Sant Pere amb motiu de la Festa Major de Reus, aquest vespre, que podreu seguir en directe per streamming en aquest enllaç. Així, "representants dels poders de la ciutat s’uneixen per entregar, cadascun d’ells, una de les tres claus que permeten obrir l’urna que conté el bust amb la relíquia de sant Pere.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe