Vés al contingut

notícies relacionades

Un llibre radiografia el Caravaggio de Montserrat

(Abadia de Montserrat) Aquest dimarts s'ha presentat el segon volum de la col·lecció de monografies en petit format de les obres més emblemàtiques del museu montserratí, que Publicacions de l’Abadia de Montserrat publica en edició catalana i castellana. Es tracta del llibre Sant Jeroni penitent de Caravaggio, de l’historiador de l’art, antiquari i galerista Artur Ramon, membre del consell assessor del Museu de Montserrat (MDM).

Casaldàliga explicat als nens: “ser més semblant a Jesús”

(Jordi Llisterri –CR) “Maria de Pentecosta, penyal acaronat pel Vent de l'Esperit, Cenacle de la pregària i de la cultura de Catalunya: torneu-nos oberts tothora a l'Esperit; gent d'oració, de reflexió i d'estudi; llevat i foc d'Evangeli enmig del món d'avui; ecumènicament apassionats per l'Església una que el Crist implorava en el seu testament, constructors, arreu i amb tothom, del Regne de Déu i dels Homes”. Aquest és el fragment de la Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat que va escollir l’abat Josep M.

Abadia de Montserrat presenta una edició popular dels textos del Vaticà II

(Jordi Llisterri –CR) Aquest divendres a la Facultat de Teologia de Catalunya es presenta una nova edició en català dels textos del Concili Vaticà II editada per Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Des de la celebració del Concili, s’han publicat en català quatre edicions diferents del textos conciliars.

Veure la fe