Vés al contingut

notícies relacionades

L’IQS estrena Indefugibles, el nou podcast de Catalunya Religió

(CR) La Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’IQS obre un programa de podcast i ho fa amb la col·laboració de Catalunya Religió. Amb el nom d’Indefugibles han creat un espai de ràdio a la carta per afrontar “debats que ens persegueixen i, per molt que vulguem, no podem defugir”.

Obrim La Rebotiga de Catalunya Religió

(CR) Aquesta setmana posem en marxa un nou espai setmanal al podcast de Catalunya Religió: La Rebotiga. Cada setmana podreu escoltar un comentari de l’actualitat religiosa des de la redacció de Catalunya Religió. Una tertúlia amb els periodistes Glòria Barrete, Ignasi Escudero, Jordi Llisterri i Laura Mor.

La Mostra de Cinema Espiritual, també virtual per la crisi sanitària

(DGAR) Enguany hi ha uns 40 títols disponibles a la Sala Virtual Verdi i a la plataforma FilminCAT i el festival incorpora un cicle amb cintes sobre ecologia i espiritualitat. La XVII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya se celebrarà del 15 al 30 de novembre, amb un cartell de 63 pel·lícules que es podran veure en sales i en línia.

Formar en la fe, més que una formació

(FECC) Els passats dies 2 i 3 de febrer, el Seminari Conciliar de Barcelona va acollir l’11a Jornada de Pastoral Educativa, que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Enguany, sota el títol “D’això vosaltres en sou testimonis" (Lc 24,48), va aplegar més de 150 participants.

“A infantil no entenen el concepte de Déu, però n'hem de parlar”

(Laura Mor –CR) Quines són les etapes evolutives de la vida religiosa d'infants i joves? Quan se'ls desvetlla la dimensió transcendent? Què són capaços d'entendre a cada moment? Aquests són alguns dels interrogants que abordarà la primera ponència de la Jornada de pastoral educativa d'enguany.

Es busquen experts en pastoral educativa (i se'n troben)

(Laura Mor –CR) Si alguna cosa atorga identitat a l'escola cristiana és la pastoral. La Fundació Escola Cristiana de Catalunya la descriu com “l'eix vertebrador de l'acció educativa” de les seves escoles. Amb aquesta carta de presentació, l'Escola de Pastoral Educativa engega al setembre la desena edició del Títol d’Expert en Pastoral Educativa. El termini d'inscripcions finalitza el 8 de setembre.

Francesc rep una delegació del programa #Invulnerables, encapçalada per Lucía Caram

(Obra Social 'La Caixa') El papa Francesc ha rebut, en el marc de l'audiència del dimecres, una representació del programa #Invulnerables, encapçalada per sor Lucía Caram; el director general de la Fundació Bancària 'la Caixa', Jaume Giró; el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner; i la presidenta honorífica de la Fundació Rosa Oriol, Rosa Tous.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe