Vés al contingut

notícies relacionades

Neix un premi per promoure el Pacte Educatiu Global

(CR) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport-Blanquerna (URL) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), en col·laboració amb el Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), convoquen ‘Encoratja! Certamen de promoció dels valors del Pacte Educatiu Global’. La primera edició d’un premi de 1.500 € a la proposta educativa que millor treballi els valors del Pacte Educatiu Global. La recepció de treballs s’inicia aquest 1 de juny.

Activa’t amb Jesús, premiat per l’Escola Cristiana

(Jesuïtes) La iniciativa ‘Activa’t amb Jesús’ rebrà aquest dijous el premi TIC Pastoral que concedeix la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Es tracta d’un projecte que ofereix petits vídeos setmanals, a partir de l’Evangeli de diumenge, per a compartir en família o en grup, i especialment adreçats a infants i joves.

El cinema de Toledano i Nakache “impulsa a prendre partit”

(Alba Sabaté –CR) Intocable, Especials, Els vulnerables, Samba, El sentit de la festa. I com aquests, tot un seguit de títols basats en l’empatia i la solidaritat configuren la trajectòria d’Éric Toledano i Olivier Nakache, guardonats aquesta setmana amb el III Premi de Cinema Espiritual.

Fora de Quadre i ‘Sed de agua, sed de vida’, Memorial Joan Gomis 2020

(CR) La XV edició del Memorial Joan Gomis ha premiat l’obra audiovisual Teixint fils d’emocions, un documental de l’Associació Periodisme Fora de Quadre, que s’emmarca dins del projecte ‘Barcelona conviu. Pràctiques de cultura de pau’, de l’Escola Cultura de Pau de la UAB. La iniciativa es desenvolupa a l’escola Ciutat Comtal, al barri de Vallbona, on conviuen diferents cultures.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe