Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(IQS) L’Associació i Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya han celebrat enguany la seva diada institucional, la Diada dels Enginyers, al Recinte Modernista de Sant Pau, en un format híbrid en línia i presencial.

L’acte va ser presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonés, i va comptar amb la presencia de Salvador Borros, Director General d’IQS, i altres personalitats del sector. Es va presentar el propòsit “Liderem l’evolució tecnològica per al progrés del món i les persones” dels Enginyers Industrials de Catalunya, centrant-se a tall d’exemple en el reconeixement de la tasca que les enginyeres i els enginyers han fet durant la crisi sanitària.

Durant la jornada, celebrada a principis de mes, es van atorgar una sèrie de premis i beques. Entre ells, Josep Font Moré, alumne de màster d’IQS, va rebre la beca a la tesis doctoral gràcies a la Fundació Caixa d’Enginyers. El Josep realitzarà la tesis doctoral a IQS, on ha cursat el grau i el màster, amb el tutor Marco Antonio Pérez, professor de la IQS School of Engineering.

Finalment, es va voler premiar els estudiants de màster amb el guardó “Premi Creativitat Jove”, que pretén premiar la fase final dels estudis d’enginyeria, en concret, els millors Treballs Finals de Màster. Entre totes les escoles premiades d’enginyeria de l’àmbit industrial català, els alumnes d’IQS Guillermo Reyes i Ricard Lado van rebre aquest guardó. Els premiats faran un viatge i visita a una instal·lació d’enginyeria de referència europea. Guillermo i Ricard realitzaran la tesis doctoral a IQS amb Marco Antonio Pérez.