Vés al contingut

notícies relacionades

Pietro Parolin: “El que hem de fer ara és aturar les armes”

(Vatican News) Davant les càmeres del canal italià Tv2000, el cardenal i secretari d'estat del Vaticà, Pietro Parolin, ha explicat que el paper de la Santa Seu en la guerra ucraïnesa es planteja des de diverses perspectives. “Crec que el que hem de fer ara és, en primer lloc, aturar les armes i aturar els combats”, ha dit Parolin. 

L'Església internacional reacciona al conflicte a Ucraïna

(CR) Arran de l'esclat del conflicte bèl·lic a Ucraïna perpetrat per Rússia aquest dijous a la matinada, entitats i personalitats de l'Església internacional han mostrat el seu rebuig a la guerra i han demanat aturar l'ús de les armes en diferents comunicats.

Vives: "El bisbe serà el copríncep mentre el poble andorrà ho vulgui"

(CR) El Periòdic d’Andorra publica aquest divendres unes declaracions de l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, en les que assegura que ni el papa ni el Vaticà es planteja modificar el coprincipat. Vives reafirma "el desig d’acompanyar el Principat sempre salvant que els andorrans tenen la potestat i la llibertat de voler encaminar-se cap a un altre cantó".

El cap de Govern d'Andorra en audiència privada amb el papa

(Govern d'Andorra) El Sant Pare ha rebut aquest divendres al matí el cap de Govern, Antoni Martí, en audiència privada al Palau Apostòlic de la Ciutat del Vaticà. La trobada, que ha durat uns 25 minuts, ha servit per tractar diversos assumptes d’actualitat andorrana i ha permès a Martí informar Francesc del programa de reformes que estan duent a terme el Consell General i el Govern.

panoràmica

Veure la fe