Vés al contingut

notícies relacionades

Orgue Sant Felip Neri

L’Orgue Montserrat Torrent de Sant Felip Neri, al servei de la formació musical

CR / SANT FELIP NERI | La Congregació de l'Oratori de Sant Felip Neri, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la Fundació Montserrat Torrent han signat aquest dimarts a l’Església de Sant Felip Neri de Barcelona un conveni que regula el nou ús de l'orgue. A partir d’ara el podran utilitzar per activitats docents alumnes i professors de l’ESMUC. Es tracta d’un orgue únic a Barcelona per la seva tonalitat barroca.
orgue-catedral-00

El cicle d’orgue de la Catedral de Barcelona aposta per combinar joventut i experiència

CATEDRAL DE BARCELONA | El tercer diumenge de cada mes a les 20.00 h torna el cicle d'orgue de la Catedral de Barcelona. Un seguit de concerts que enguany aposta per combinar joventut i experiència. Així ho han destacat aquest dimarts el degà de la Catedral, Santi Bueno, i el director artístic, l’organista Juan de la Rubia, durant la presentació de la seva 34a edició. 

catedral Solsona Orgue Restaurat

Lluís Grifell: “Els organistes ara vindran a tocar l’orgue de Solsona amb molt de gust”

GLÒRIA BARRETE –CR | Quatre anys ha durat el procés de restauració de l’orgue de la catedral de Solsona que culminarà aquest diumenge 4 de juny amb l’acte de benedicció i presentació del nou orgue a càrrec del bisbe de Solsona, Francesc Conesa. Una restauració d’un instrument datat del 1853 que era l'únic gran orgue d'escola catalana pendent de restaurar fins ara.

solsona-orgue-1

L'església de Santa Maria de Cervera tornarà a tenir un orgue

BISBAT DE SOLSONA | L'església de Santa Maria de Cervera ha presentat aquest diumenge el projecte del nou orgue que s'instal·larà al temple en els pròxims anys. Aquest serà el quart orgue que tindrà l'església al llarg de la seva història. El primer data del 1408 i el tercer va ser destruït el 1938 arran del vandalisme de la guerra civil.

Veure la fe