Vés al contingut

notícies relacionades

Vedruna s’estrena a la Ultra Clean Marathon

(Vedruna) Aquest dissabte 11 de juny un equip de la Fundació Vedruna de Catalunya, patrocinat per Text, participarà per primera vegada a l’Ultra Clean Marathon (UCM). Són 12 mestres, professors i professores de totes les etapes educatives que s’han apuntat a aquesta marató que uneix ecologia i esport. És la pràctica que es coneix com a plogging, i que combina l’activitat a l’aire lliure i la recollida de residus.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les aules

(Vedruna Catalunya Educació) La xarxa de centres de Vedruna Catalunya Educació inicia un procés per impulsar objectius d’aprenentatge vinculats als ODS de la UNESCO. Pensar en ciutats sostenibles, en igualtat de gènere o en treball decent per a tothom. Cercar iniciatives que contribueixin a conscienciar i actuar en bé de l’eradicació de la pobresa , la fam o l’educació de qualitat. Desenvolupar hàbits i crear impactes a l’entorn del canvi climàtic , la pau i la justícia o la salut.

Oscar Mateos nou delegat per impulsar el desenvolupament sostenible a la Universitat Ramon Llull

(CR) Oscar Mateos, investigador i professor de la Universitat Ramon Llull (URL), ha estat designat delegat del rector per a l’impuls de l’Agenda 2030. Mateos tindrà la tasca de coordinar i mapejar totes les accions que s’estan duent a terme des de les diverses facultats que integren la URL. Actualment “ja s’estan fent moltes accions com organitzar jornades, participar en fòrums o aplicar enfocaments des de l’òptica del desenvolupament sostenible” assenyala Mateos.

Veure la fe