Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) La novena edició del Festival Canòlich Músic s’ha iniciat a les escoles aquest dimecres 17 de novembre. Sota el lema 'Confia i enlaira’t!', al Col·legi Mare Janer, els intèrprets Cesc i Guillermo han fet sessions d’intercanvi d’experiències amb els alumnes de tercer i quart de secundària. Han explicat les vivències com a músics i han compartit l’experiència personal de resistir davant de les dificultats, per fer allò que els agrada, que els fa feliços.

Pels joves i professors ha estat "un moment intens i molt gratificant", expliquen des del bisbat d'Urgell. Una experiència que han pogut viure altres centres i grups escolars en els darrers dies. Avui es faran activitats presencials amb els alumnes de primer i segon de secundària de la parròquia Sant Julià de Lòria. S’iniciaran amb una pregària i es clouran amb el concert del cantant Grilex a l’Auditori Claror.

El dissabte 20 de novembre, se celebrarà l’eucaristia central, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, presidida per Joan-Enric Vives, a les 19:30 de la tarda, que serà retransmesa en directe pel canal Youtube del bisbat d’Urgell.