Vés al contingut

notícies relacionades

museitzacio-catedral-1

Museïtzaran el conjunt monumental de la catedral de Tarragona

ACN | L'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) i el Museu Diocesà de Tarragona han engegat una nova fase de recerca arqueològica al conjunt monumental de la Catedral de Tarragona amb la voluntat de museïtzar aquest espai. El projecte s'executarà en un termini de quatre anys i suposa una inversió de més 360.000 euros.
santa-tecla-vella-02-gran

La Catedral de Tarragona recuperarà la capella de Santa Tecla

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | La Capella de Santa Tecla la Vella tornarà a ser un espai visitable i obert a la ciutat. Així s’ha fet públic en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest dilluns als jardins de Santa Tecla la Vella, on està ubicat aquest temple del segle XIII.

Comencen les obres d'una part de la coberta de la catedral de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) El Capítol de la Catedral i el Museu Diocesà de Tarragona han anunciat el tancament temporal de les seves instal·lacions per l'inici de les obres de rehabilitació de les cobertes de la capella del Corpus Christi i de la sagristia major de la catedral de Tarragona. 

La trinxera cultural del Museu Bíblic de Tarragona

(Laura Mor –CR/Tarragona) L’historiador i arqueòleg Andreu Muñoz Melgar és un pou de coneixement. Un home de cultura que viu amb passió la seva feina. Acaba de ser nomenat director del Museu Diocesà de Tarragona.

Visita virtual al Museu Diocesà de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) La pàgina web del Museu Diocesà de Tarragona ha incorporat aquesta setmana una novetat: la possibilitat de visitar virtualment les seves sales d’exposició permanent. Es tracta d’una experiència immersiva completa que va més enllà d’un recorregut virtual estàndard amb fotos.

El Museu Diocesà de Tarragona estrena nou web

(Arquebisbat de Tarragona) El Museu Diocesà de Tarragona posa a disposició un nou portal web en català, castellà i anglès. De caire informatiu i divulgatiu, s'hi poden trobar les col·leccions que acull el museu, com també una explicació de les diferents sales d’exposició permanent, la seva història i les activitats i exposicions que s’organitzen.

Veure la fe