Vés al contingut

notícies relacionades

Les virtuts de l’Iftar

(Jordi Llisterri -CR) El dejuni del Ramadà és ple de virtuts personals i comunitàries. Així ho transmetia el secretari general de la Federació Consell Islàmic de Catalunya, Mohammed Halhoul, als representats institucionals que van assistir aquest dimarts al vespre a l’Iftar de la mesquita de Cornellà.

Entitats Cristianes contra el rebuig a l’obertura d'oratoris musulmans

(Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants) La Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants, que aplega més d’una vintena d’organitzacions, ha reflexionat en les seves darreres reunions sobre les expressions de rebuig existents davant l’obertura de dos oratoris musulmans, un al barri de la Prosperitat de Barcelona i un altre al barri

Sistach: "Per evitar els morts al Mediterrani, que fan vergonya, s'haurien d'establir quotes d'immigrants"

(Jordi Llisterri / Laura Mor-CR) El cardenal Lluís Martínez Sistach transmet una visió positiva de la immigració. Però no amaga els problemes i denuncia que "Europa estem d'esquena a l'Àfrica" i que "s'han de buscar solucions atacant les causes: moltes d'aquestes persones no vindrien si tinguessin feina allà". I dins de les solucions també creu que "per evitar les màfies i aquestes morts al Mediterrani, que ens haurien de fer vergonya a tots, els estats haurien d'establir quotes de persones que poguessin venir aquí".

Enric Vendrell: "Volem visibilitzar la pluralitat confessional"

(Generalitat de Catalunya) El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, s’ha reunit aquesta tarda amb els mitjans de comunicació convocats a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona. És el primer viatge que realitza a Girona per explicar les actuacions de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) en la gestió de la diversitat religiosa a la demarcació i a tot Catalunya.

panoràmica

Veure la fe