Vés al contingut

notícies relacionades

sol-6

Tortosa inaugura el renovat menjador social Mossèn Sol

BISBAT DE TORTOSA | El trasllat del menjador social de Tortosa Mossèn Sol ja és una realitat. La seva inauguració ha tingut lloc aquest dilluns a la Casa d'Acollida de Tortosa, el nou emplaçament del menjador. El bisbe de Tortosa, Enric Benavent, ha beneït les instal·lacions i ha assegurat que el nou espai "reuneix les condicions per dur a terme el servei". 

El menjador social Taula Amiga augmenta les atencions un 40%

(Càritas Catalunya) La situació de crisi sanitària produïda per la Covid-19 afecta més els sectors socials més vulnerables que veuen encara més agreujada la seva situació arran d’aquesta pandèmia. Aquesta emergència es veu clarament reflectida en l’augment de demanda d’accés a recursos bàsics com l’alimentació.

El menjador social de La Taulada: molt més que un plat calent

(Claretians) Quan el José Luis Guillén arriba a les vuit del matí el menjador està buit. Aprofita la calma per treure de la nevera i el congelador els ingredients que les cuineres i els seus ajudants necessitaran per preparar el menú del dia. Els usuaris aquí hi trobaran acollida, persones que els acompanyen i estan al seu costat.

Tercer aniversari de la Fundació Jericó, “un plat, un llit i un acompanyament”

(Anna Maria Gaya –Fundació Jericó) El dia de Festa la Mare de Déu del Carme de l’any 2014 va néixer la Fundació Jericó, dedicada a l’atenció de les persones sense llar i sense sostre de Lleida. Però l’acció del Centre Solidari Jericó nascut a la parròquia del Carme de Lleida ja té més de sis anys de rodatge. La inauguració del Centre de Solidaritat Jericó, el maig de 2011 amb diferents iniciatives per atendre tota mena de necessitats i problemàtiques socials: repartiment d’aliments i roba, borsa de treball, que s’atenen al carrer Gral. Britos 16.

Veure la fe