Vés al contingut
Catalunya Religió
ong maristes

MARISTES L'ONG marista SED continua la seva presència a Haití a través de la cooperació amb entitats locals, com la UCAD (Union des CAdres pour le Dévelopement), per millorar el benestar de la població rural del país.

En l'actualitat, el còlera i altres malalties castiguen per enèsima vegada la població haitiana, per això, aconseguir aigua potable és cabdal per mantenir la salut de les famílies. En conseqüència, la UCAD, en la seva missió de millorar el benestar de la població rural del país, proposa la construcció de 8 pous a la regió de Saint Jean du Sud, que abastiran gran part de la població de la regió i ja compten amb la confiança de la Junta de Castella-la Manxa, així com el suport de la Quina de SED Girona.

En un entorn de nul·la presència institucional, les iniciatives de les entitats socials i religioses al país encara tenen més rellevància. SED i la UCAD ja varen col·laborar el 2022 per construir un pou a la zona. Ara que el primer projecte ja ha estat avaluat amb èxit, ampliem els esforços per garantir el dret a la salut dels infants haitians.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.