Vés al contingut

notícies relacionades

Nou llibre de Victòria Molins: Una ventana al Raval

(Claret) Una ventana al Raval és el nou llibre de la teresiana M. Victòria Molins publicat per l’editorial Claret. Molins, després d'ingressar a la Companyia de Santa Teresa de Jesús, es va llicenciar en Filosofia i Lletres, va ser professora de Filosofia i Literatura i directora en una Escola Teresiana. Actualment segueix dedicant-se de ple als marginats del barri del Raval de Barcelona, sense prescindir de la seva vocació d'escriptora de llibres i articles.

Què en queda d'aquella "tancada" de fa 20 anys?

(M. Victòria Molins –CR) Tot just fa 20 anys, diversos grups de persones migrades i gent que s’hi solidaritzava es van tancar a esglésies i parròquies reivindicant “papers per a tothom”. La religiosa teresiana Maria Victòria Molins hi va ser present, des de la parròquia del Carme del Raval. Molins és una de les cares visibles de l’Hospital de Campanya i és coneguda pel seu treball al barri del Raval, així com en l’acompanyament de persones preses.

“Les dones som Església, la construïm i la sostenim”

(Laura Mor –CR) Ningú qüestiona la ingent tasca de les dones a l'Església, però sí la seva visibilitat pública. L'estructura eclesial dificulta encara la igualtat de gènere. No només pel que fa a l'exercici dels ministeris, sinó també en la participació de llocs de responsabilitat i la prèdica del seu pensament teològic i espiritual. És el diagnòstic compartit de la teresiana i activista social Viqui Molins i la teòloga Neus Forcano.

panoràmica

Veure la fe