Vés al contingut

notícies relacionades

Nou llibre de Victòria Molins: Una ventana al Raval

(Claret) Una ventana al Raval és el nou llibre de la teresiana M. Victòria Molins publicat per l’editorial Claret. Molins, després d'ingressar a la Companyia de Santa Teresa de Jesús, es va llicenciar en Filosofia i Lletres, va ser professora de Filosofia i Literatura i directora en una Escola Teresiana. Actualment segueix dedicant-se de ple als marginats del barri del Raval de Barcelona, sense prescindir de la seva vocació d'escriptora de llibres i articles.

Què en queda d'aquella "tancada" de fa 20 anys?

(M. Victòria Molins –CR) Tot just fa 20 anys, diversos grups de persones migrades i gent que s’hi solidaritzava es van tancar a esglésies i parròquies reivindicant “papers per a tothom”. La religiosa teresiana Maria Victòria Molins hi va ser present, des de la parròquia del Carme del Raval. Molins és una de les cares visibles de l’Hospital de Campanya i és coneguda pel seu treball al barri del Raval, així com en l’acompanyament de persones preses.

“Les dones som Església, la construïm i la sostenim”

(Laura Mor –CR) Ningú qüestiona la ingent tasca de les dones a l'Església, però sí la seva visibilitat pública. L'estructura eclesial dificulta encara la igualtat de gènere. No només pel que fa a l'exercici dels ministeris, sinó també en la participació de llocs de responsabilitat i la prèdica del seu pensament teològic i espiritual. És el diagnòstic compartit de la teresiana i activista social Viqui Molins i la teòloga Neus Forcano.

Victòria Molins, premi Persona i Democràcia Joaquim Xicoy

(CR) La teresiana Viqui Molins ha estat reconeguda amb un nou premi. L'associació Persona i Democràcia Joaquim Xicoy li ha atorgat el Premi Persona i Democràcia d'aquest any. El Memorial Joaquim Xicoy 2016 també ha distingit Francesc Rosaura, director del programa de TV3 Signes dels temps, amb el Premi Carles Cardó de periodisme.

Alfons Comín i Viqui Molins conflueixen en "el valor de la paraula"

(Jordi Llisterri –CR) "Hi ha molta gent que no serà reconeguda, perquè no té l'instrument que jo tinc: la paraula". Així expressava la teresiana Viqui Molins l'agraïment per rebre el Premi Internacional Alfons Comín. El lliurament es va fer aquest dimarts al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Ganduxer estrena el musical de Santa Teresa

(CR) Aquest divendres s'estrena el musical 'Si Teresa de Jesús tornés avui.... què passaria?' al col·legi Santa Teresa de Ganduxer. Un text de la teresiana M.

panoràmica

Veure la fe