Vés al contingut

notícies relacionades

Serra d'Or 2023

Montserrat renova Serra d'Or “per tornar a ser una àgora central de la cultura catalana”

GLÒRIA BARRETE –CR | "Volem continuar sent un lloc de trobada per als creadors i consumidors de cultura als Països Catalans, amb voluntat crítica i de diàleg permanent”. Aquest és l'objectiu darrere de la renovació de la revista Serra d'Or, presentada aquest dijous als mitjans en el marc del lliurament dels Premis Serra d'Or. El cap del consell de redacció de Serra d’Or, Francesc-Marc Álvaro, ha explicat com, a partir d'un format "més atractiu i contemporani", junt amb noves firmes, pretenen tornar a ser "una àgora central de la cultura catalana, on reflexionar i debatre amb mirada nacional, europea i global alhora".
mes-llegits-2022

2022, l'any d'Ucraïna i l'adéu al bisbe Toni Vadell

CR | Sense dubte el 2022, a Europa, ha estat l'any de l'esclat de la guerra a Ucraïna. Una notícia que també hem seguit des de Catalunya Religió i que ha marcat el rànquing de notícies més llegides del portal aquest any.
bust-papa-joan-pau-ii-gran

El consolat de Polònia dona un bust de Joan Pau II a Montserrat

ABADIA DE MONTSERRAT | Amb motiu dels 40 anys del pelegrinatge del papa Joan Pau II a Montserrat que se celebra aquest dilluns, el consolat de Polònia a Barcelona ha fet donació al monestir benedictí d’un bust de bronze de sant Joan Pau II, que ara reposa sobre un bloc de pedra de la muntanya de Montserrat.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC