Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de la 30a Jornada Mundial del Malalt

(GIEC) El proper divendres 11 de febrer, festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, l’Església celebra la 30a Jornada Mundial del Malalt. Aquest dia comença la Campanya que conclou el 22 de maig, quan se celebra la Pasqua del Malalt.

Toni Boix, de Sant Joan de Déu: “La presència física no és indispensable per estar junts”

(Laura Mor –CR) El distanciament que imposa la crisi sanitària afecta, i molt, els malats ingressats en estat crític pel COVID-19 i també els seus familiars. En l’adversitat i la incertesa, no hi ha l’escalf ni la presència física de les persones estimades. Què passa si la persona mor? Què fan als hospitals per escurçar distàncies i transmetre pau i confiança?

Sant Joan de Déu: “La majoria de vocacions venen pels mitjans de comunicació”

(Laura Mor –CR/Sant Boi de Llobregat) L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu inicia un camí per a la formació conjunta dels novicis de tot Europa. Els germans han inaugurat aquest dissabte un nou noviciat europeu a la ciutat de Brescia, a Itàlia. A primers de setembre ja s’hi van instal·lar els formadors i el servei s’anirà implementant a mesura que avanci el curs escolar.

20 joves participen en l'Estiu solidari de Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) Els germans de Sant Joan de Déu han organitzat, un estiu més, diferents activitats adreçades a joves per tal d'apropar-los al món de la malaltia i el sofriment, i que puguin créixer com a persones i també com a cristians. Fins aquest divendres, un grup de 20 joves procedents de Madrid faran experiència d'hospitalitat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi.

Les hospitalitats catalanes de Lourdes: "Som testimonis de compassió"

(Bisbat de Girona) Representants de les deu Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes de les diòcesis catalanes es varen reunir aquest cap de setmana a Girona, per participar en al 6è Congrés que periòdicament les aplega. El monestir benedictí de Sant Daniel va acollir la seixantena de participants que també varen fer una visita guiada el conjunt del recinte monàstic. El diumenge també van visitar la Catedral i la basílica de Sant Feliu.

panoràmica

Veure la fe