Vés al contingut

notícies relacionades

La pobresa es cronifica en una Barcelona que busca sostre

(CR) Tot i la recuperació econòmica la pobresa s'ha enquistat entre els col·lectius més vulnerables a Barcelona. La manca d’accés a un habitatge estable i digne és un dels principals problemes que pateixen. Aquestes són les dues principals conclusions de l'informe 'La llar és la clau.

El bisbat de Lleida i Sant Joan de Déu impulsen una residència per a 30 persones amb trastorn de salut mental

(Bisbat de Lleida) El bisbat de Lleida i Sant Joan de Déu Terres de Lleida, entitat que integra el Centre Sant Joan de Déu d'Almacelles i el futur nou Hospital de Salut Mental de la capital del Segrià, han establert les bases per a la futura llar-residència. L'equipament, amb una capacitat de 30 places, prestarà atenció social i sanitària a persones amb trastorns de salut mental.

L'economia domèstica, al catàleg formatiu de Càritas Barcelona

(Càritas Barcelona) De dilluns a dijous Càritas Diocesana de Barcelona ofereix sessions d’Acompanyament en l’administració de l’economia domèstica. Es tracta d'un curs obert a les persones del territori del Barcelonès Nord i el Maresme que promou la formació vinculada amb l’economia de la llar. S'ofereix formació relacionada amb els costums culinaris, l’atenció a la gent gran, la neteja i també se’ls dóna les pautes per atendre a nens.

panoràmica

Veure la fe