Vés al contingut
Catalunya Religió

(OHSJD) Sant Joan de Déu ha iniciat un projecte de finançament col·lectiu a la plataforma www.implica-t.org. Amb 'Convertim un pis en una llar' l'obra social d'aquest orde hospitalari vol aconseguir els 1.900 euros necessaris per pagar el mobiliari d’un pis per a persones en situació de sense llar.

Als pisos d’inclusió, les persones que han estat vivint al carrer troben una llar estable des d’on refer la seva vida, amb el suport d’un professional de Sant Joan de Déu – Serveis Socials Barcelona, que els fa un acompanyament personalitzat per consolidar la seva completa autonomia.

“Un treball educatiu que generi canvis”

Disposar d’habitatges sense un límit de temps d’estada permet que les persones que han estat vivint al carrer treballin aspectes que requereixen una acció continuada en el temps, com processos formatius per a la inclusió laboral, estabilització de tractaments de salut, o suport a la cerca de feina i habitatge. Tot un treball educatiu que possibilita el creixement personal.

Sant Joan de Déu considera que l’allotjament adequat i estable és un element fonamental en el procés de recuperació de les persones en risc d’exclusió, per això disposa de 45 places en pisos a Barcelona, el que permet allotjar més de 70 persones a l’any.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.