Vés al contingut

notícies relacionades

Laura Mor: “Comuniquem per traçar vincles entre comunitats i persones”

(Arquebisbat de Tarragona) “L’experiència ens ensenya que amb la comunicació passen coses”. La periodista, editora i directora de Catalunya Religió, Laura Mor, parla sobre la informació religiosa i assegura que “comuniquem per traçar vincles entre comunitats i persones”.

Una dona laica predica per primera vegada a les Decennals de Valls

(CR) “Per primera vegada, en una novena i a més a més en una novena de les festes decennals, l’homilia, la predicació no la farà ni un capellà ni un religiós; avui per primera vegada la farà una laica”. El rector de la parròquia de Sant Joan, Joan Àguila, ha presentat així la novetat que s’ha viscut enguany en el marc d’una de les misses de les festes Decennals de Valls.

Catalunya Religió amb el papa Francesc en el Consorci internacional sobre vacunes

(CR) Aquest divendres al matí el papa Francesc ha rebut el Consorci internacional de mitjans catòlics ‘Catholic fact-cheking’. Catalunya Religió, que n’és soci fundador, s’hi ha fet present. Junt amb una vuitantena de representants d’aquesta iniciativa, han participat en l’audiència amb el Papa el president de la Fundació, Carles Duarte i la directora de Catalunya Religió, Laura Mor.

Montserrat acull l’equip de Catalunya Religió

(CR) Montserrat ha acollit aquest dijous una trobada de col·laboradors i membres del patronat de la Catalunya Religió. Una sessió de treball per reflexionar sobre línies de fons i de futur, i per consolidar el projecte i ampliar-ne l’abast. “Catalunya Religió és una proposta serena, un projecte integrador i d’acollida del sentiment religiós d’un país”.

Laura Mor, nova directora de Catalunya Religió

(CR) Relleu en la direcció de Catalunya Religió. La periodista Laura Mor és des d’avui la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys.

panoràmica

Veure la fe