Vés al contingut
Catalunya Religió
rebotiga-100

CR "Som dijous 15 d'abril de 2021 i des de la redacció de Catalunya Religió obrim una nova secció: som a 'La Rebotiga'". Així començava fa més de dos anys el primer episodi del pòdcast de Catalunya Religió. Ara el programa d'actualitat religiosa arriba als 100 programes i ho hem celebrat amb un programa especial amb tota la redacció formada per Glòria Barrete, Jordi Llisterri, Anna Guimerà, Aina Argueta i Roger Vilaclara; i la presència de la col·laboradora de Catalunya Religió i primera presentadora del pòdcast, Laura Mor.

En aquest programa especial, la redacció del portal d'informació religiosa, juntament amb alguns dels nostres col·laboradors, comentem algunes de les anècdotes més divertides i curioses dels darrers anys treballant per explicar el fet religiós a Catalunya. També recordem moments especials que ens deixen els articles i reportatges que fem dia rere dia.

Un altaveu per pensar junts

La Rebotiga de Catalunya Religió va començar l'any 2021 com un espai per poder fer una mirada més tranquil·la de l'actualitat. En context de postpandèmia, va ser un invent per fer pinya com a redacció i aprendre a pensar junts. La Rebotiga ens permetia comentar l'actualitat i poder madurar els temes a través de la conversa. Com si fos un altaveu més, vam voler explorar l'àmbit multiplataforma de forma com un altaveu,

La redacció de Catalunya Religió és un espai on, de forma permanent, comentem els temes que ens arriben, el seu enfocament, la selecció que n’hem de fer... Aquesta experiència professional i vital que vivim des de la redacció la vam voler compartir amb tots els seguidors de Catalunya Religió. Per això, cada setmana us ensenyem la nostra rebotiga, el que parlem i pensem que hi ha darrere de l’edició d’un espai informatiu especialitzat. També habitualment comptem amb la presència de convidats protagonistes de l’actualitat.

Ens podeu escoltar a través del canal de pòdcast de Catalunya Religió, subscriure’s al programa. També està disponible a les principals plataformes de pòdcast com Google Podcast, Ivoox, iTunes i Spotify.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.