Vés al contingut

notícies relacionades

Jornades Castelldaura: "El cristianisme és fonamentalment Jesús"

(Opus Dei) Les 57enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura s'han clausurat després de reflexionar sobre 'La centralitat de Jesucrist en la formació i la vida del prevere'. Les ponències s'han repartit en dos dies, dimarts i dimecres, i s'han organitzat al Centre Sacerdotal Rosselló.

Barcelona presenta ‘el Davos’ econòmic del papa Francesc

(Laura Mor –CR) Com és l’economia del bé comú que proposa el papa Francesc? Es poden implantar criteris d’equitat social i de desenvolupament integral en el model econòmic que articula tantes decisions polítiques? Barcelona ha acollit aquest dimarts un dels 250 actes que s’han organitzat arreu del món per parlar sobre la proposta del papa Francesc per una economia global. Són el preàmbul de la trobada internacional que el pontífex convoca a la ciutat d’Assís i que alguns han batejat com “el Davos del Papa”.

La Comissió Pontifícia per a la Protecció dels Menors vol que els abusos no es repeteixin a l'Església

(Alba Sabaté - CR) La protecció dels menors és una prioritat del Papa Francesc. Així de clar ho va deixar aquest passat dimecres a Barcelona Robert Oliver, secretari de la Comissió Pontifícia per a la Protecció dels Menors. L’objectiu d’aquest organisme, ideat ja als inicis del pontificat de l’actual Papa, és vetllar perquè no es produeixin més delictes contra nens ni adults vulnerables.

Veure la fe