Vés al contingut

notícies relacionades

El treball interparroquial, el cas del Poble-sec

(Glòria Barrete –CR) L’arquebisbat de Barcelona ha posat en marxa un pla de treball per construir les futures comunitats pastorals. Una reforma de l’estructura de parròquies que canviarà el mapa parroquial que fins ara tenia la diòcesi. Però és nou el treball interparroquial? Catalunya Religió enceta una sèrie d’articles per conèixer algunes realitats que ja treballen conjuntament.

Càritas Barcelona demana protegir els migrants de les “fronteres invisibles”

(Ignasi Escudero –CR) Les persones en situació administrativa irregular han de superar una cursa d’obstacles per accedir a drets socials bàsics com el treball o l’habitatge. Així ho ha presentat Càritas Barcelona aquest dijous al matí en roda de premsa. L'entitat denuncia que hi ha “fronteres invisibles que condemnen a una ciutadania de segona” i reivindica una normativa d’estrangeria adequada a la necessitat de mobilitat actual de les persones.

Ànima Medieval, una proposta eclesial conjunta pel turisme

(Jordi Llisterri-CR) La pregunta gairebé és per què no s’havia fet abans. Per primera vegada tres dels principals temples amb atractiu turístic del centre de Barcelona posen en marxa una iniciativa conjunta de promoció. Sota la marca de Medieval Soul (Ànima Medieval), ara es pot adquirir una entrada conjunta a la Catedral de Barcelona, la basílica de Santa Maria del Mar i l’antic convent de Sant Pau del Camp. La perspectiva és que s’hi vagin afegint les entrades a altres edificis eclesiàstics.

Pere Tarrés concreta el dret al lleure amb un nou centre al barri del Poble-sec

(Fundació Pere Tarrés) El barri del Poble-Sec de Barcelona ja compta amb un nou servei d’atenció integral als infants i les famílies en situació de vulnerabilitat social. Aquest curs, la Fundació Pere Tarrés ha posar en marxa el Centre Socioeducatiu Poble-sec, on s’atenen una setantena d’infants entre 3 i 12 anys i també a les seves famílies a través de tres projectes: el centre diari, l'espai famílies i el casal d'estiu.

panoràmica

Veure la fe