Vés al contingut

notícies relacionades

Papa Francesc: "Als agressors a l'Irak se'ls ha de detenir però no bombardejar"

Les respostes del papa Francesc durant la roda de premsa a l’avió (CR) El conflicte iraquià, la situació de les minories religioses, els bombardejos nord-americans, però també altres temes d'actualitat com les relacions amb Xina, el conflicte entre Israel i Palestina o qüestions més personals com el cansament, la propera encíclica o la vida al Vaticà són algunes de les 15 preguntes que el Papa Francesc ha respòs durant el vol de tornada a Roma al finalitzar el seu viatge a Corea on ha passat els últims cinc dies.

Càritas Girona es mobilitza a favor de les víctimes de Gaza

(Càritas Girona) En resposta a la crisi humanitària que s'està generant a la franja de Gaza, a Palestina, Càritas Diocesana de Girona fa una crida d’emergència per ajudar a Càritas Jerusalem a atendre els centenars de milers de persones afectades pel conflicte.

Supervivència i aprenentage centren el Festival de Cinema Jueu de Barcelona

(David Casals i Vila –CR) El Festival de Cinema Jueu de Barcelona s'ha anat consolidant a la capital catalana, i enguany arriba a la 16a edició. Des d'aquests darrers anys, el lema del festival és 'Cinema obert de ment', perquè pretén trencar tòpics sobre el món jueu, el seu passat i el seu present.

panoràmica

Veure la fe