Vés al contingut

notícies relacionades

imatge-manresa

La transformació d’Ignasi de Loiola cobrarà vida en un espectacle musical

MANRESA 2022 | Els pròxims 17 i 18 de setembre el Teatre Kursaal de Manresa acollirà un dels actes principals del projecte de ciutat Manresa 2022. Definit com un espectacle-musical, Enecus farà un viatge a través de la vida d’Ignasi de Loiola, posant de manifest la transformació que va viure a la ciutat l’any 1522, just fa 500 anys, des d’una mirada laica. Les entrades per aquest estan disponibles a través de la web.

El documental 'El Camí Ignasià' s’estrena a la Filmoteca Vaticana

(Animaset) Transmetre l'experiència que significa recórrer el Camí Ignasià. Aquest ha estat l'objectiu de la productora audiovisual Animaset amb el documental El Camí Ignasià. El film, dirigit per Jordi Roigé, es presentarà a la Filmoteca Vaticana el proper 14 de juny. L'endemàes podrà veure a la Casa del Cinema de Roma i aquest estiu s'estrenarà als cinemes.

La “col·laboració multireligiosa” centra la preparació del Fòrum Internacional d'Espiritualitat

(Manresa 2022) Coincidint amb el Dia de la Terra, la plataforma més gran del món de lideratge multireligiós, Religions for Peace (RfP), i l'Ajuntament de Manresa han organitzat unes jornades de preparació del Fòrum Internacional d'Espiritualitat que tindrà lloc a Manresa aquest novembre. La secretària general de RfP, Azza Karam, ha parlat de les institucions religioses i ha assegurat que "són una aliança per salvar el planeta".

Arriba a les llibreries 'Viatge per la Catalunya ignasiana'

(Cossetània Edicions) L’Ajuntament de Manresa, en el marc del projecte Manresa 2022 per celebrar els 500 anys de l’arribada de sant Ignasi de Loiola a la ciutat, ha publicat amb Cossetània Edicions, Viatge per la Catalunya ignasiana. El llibre, escrit per Josep Alert, ressegueix espais com les restes de l’antiga església romànica de Montserrat, la Seu de Manresa o les esglésies gòtiques de Barcelona.

500 veus a la Sagrada Família per l'Any Ignasià

(Jesuïtes) Formar part d'un cor participatiu de 500 persones per celebrar l'aniversari de la conversió d'Ignasi de Loiola a la Sagrada Família. Aquesta era la proposta dels Jesuïtes de Catalunya per al proper 12 de març. El que no sabien és que les inscripcions estarien gairebé plenes en poc menys d'una setmana. “Sabíem que era possible aplegar aquest número de gent.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe