Vés al contingut

notícies relacionades

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

sant-jordi-CR-2024

Deu recomanacions literàries per Sant Jordi de la redacció de Catalunya Religió

CR | Per aquesta diada de Sant Jordi 2024, des de Catalunya Religió us presentem 10 recomanacions literàries des de la nostra redacció. Alguns dels col·laboradors i redactors del portal s'han animat aquest 23 d'abril a mostrar les seves lectures de les darreres setmanes. Són novel·les, llibres espirituals i de reflexió o recursos pedagògics que presenten Glòria Barrete, Jordi Llisterri, Anna Guimerà, Miquel Codolar, Víctor Rodríguez, Lucia Montobbio, Eloi Aran i Roger Vilaclara.
rebotiga-100

La Rebotiga de Catalunya Religió arriba als 100 programes

CR | "Som dijous 15 d'abril de 2021 i des de la redacció de Catalunya Religió obrim una nova secció: som a 'La Rebotiga'". Així començava fa més de dos anys el primer episodi del pòdcast de Catalunya Religió. Ara el programa d'actualitat religiosa arriba als 100 programes i ho hem celebrat amb un programa especial. 

gloria-barrete-cr

Glòria Barrete, nova directora de Catalunya Religió

CR | Relleu en la direcció de Catalunya Religió. La periodista Glòria Barrete Vélez és des d’avui la nova directora de Catalunya Religió. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Glòria Barrete forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa nou anys.

‘Amb fe de llibres’, el nou club de lectura de Catalunya Religió

(CR) La pandèmia de la Covid-19 ha trastocat moltes rutines, ha fet reconfigurar molts aspectes vitals que semblaven inamovibles, però ha generat també noves maneres per connectar i connectar-se. Segons el darrer Baròmetre d’hàbits de lectura i compra de llibres, durant el confinament pel coronavirus el nombre de lectors ha arribat al seu màxim històric, així com ha augmentat el temps dedicat a la lectura.

panoràmica

Veure la fe