Vés al contingut

notícies relacionades

Mercè Izquierdo, presidenta de Cristianisme al Segle XXI, Creu de Sant Jordi

(CR) La professora i presidenta de Cristianisme al Segle XXI, Mercè Izquierdo, ha estat distingida aquest any amb la Creu de Sant Jordi. Izquierdo és l'única personalitat de marcat compromís eclesial dins de la llista de distingits d'enguany que el Govern de la Generalitat ha fet públic aquest dimarts. El premi distingeix la seva trajectòria civil en l'àmbit de la docència.

Aljames, nou programa de promoció del patrimoni jueu de Catalunya

(Departament de Cultura)  El Departament de Cultura impulsa, conjuntament amb el món local, el programa Aljames amb l’objectiu d’endreçar, reconèixer i promoure el patrimoni jueu de Catalunya. El programa vol crear coneixement i recuperar la memòria i identitat oblidades de la cultura jueva a Catalunya per tal que es divulguin al públic en general i se’n faciliti la recerca als acadèmics.

La subvenció de la Generalitat a Santa Maria del Mar

(Salvador Pié) La subvenció de la Generalitat de 480.000 euros per obres de restauració a la Basílica de Santa Maria del Mar durant 2020-2023, forma part del nou Conveni entre el Departament de Cultura i Santa Maria del Mar d'enguany 2020.

Les restriccions contra la Covid-19 inclouen els serveis religiosos

(CR) La “prohibició” de reunions de més de 10 persones per contenir els contagis a l’àrea de Barcelona inclou els serveis i cerimònies religioses. És el redactat definitiu i avalat pel jutge de la resolució del Departament de Salut i d’Interior de la Generalitat.

panoràmica

Veure la fe